Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

kosha

Sebekoučink

Zahájení: 01.10.2019
Ukončení: 24.12.2019
Cíl: Zhubnout

100 %
0 kg 8.1 kg

Již zhubnuto: 12.7 kg

Váš cyklus již skončil. Před archivací si zkontrolujte vyplnění cílové váhy, zpětně doplňte chybějící data. Cyklus bude automaticky archivován dne 27.12.2019. Pokud chcete ihned pokračovat s novým cyklem, archivujte stávající cyklus tlačítkem Prodloužit.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10485
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Prčice - splněno

19. 05. 2013

Ahoj všem,
chtěla jsem napsat již včera, protože jsem se bála, že dnes už nedokážu všechny pocity vyjádřit, ale upřímně-odpadla jsem včera jako švestka:-) Takže pocity, těšila jsem se jak malé dítě. V pátek jsme přijeli do Milevska a ubytovali se v krásné hospůdce jménem KLABO SALOON (výborná kuchyně, příjemní lidé, moc pěkné ubytování a rozumná cena. Navíc spíše pro mužskou zdejší část, jestli Vám něco říká Klatovský-plochá dráha,tak tohle je jeho podnik, takže všude motorky a fotky ze závodů:-))Ještě večer jsem se snažila maminu ukecat na delší možnost tzn místo 31km, že bychom šly 40km. Mamky přítel říkal, ať se rozmyslíme až ráno. Tak jsme to odkývaly a šli si brzo lehnout. Ráno šok,pršelo jak blázen, foukal studený vítr a mamině nebylo dobře:-( Domluvily jsme se na kratší variantě. Bude to přeci brnkača, máme nachozeno, přes třicet km jsme našly už několikrát:-)Nebudu to protahovat, byl to nejděsnější a zároveň nejlepší zážitek za dost dlouhou dobu. Stejná vzdálenost se evidentně dá brát z různého úhlu. To že bylo po dešti vše jen zhoršovalo, a  kopcovitý terén je v tomto případě hodně slabé slovo. Nejhorší ze všeho byly asi posledních 10km. Šly jsme kolem sjezdovky což znamenalo asi půl km z prudkého kopce. Kolena skřípala (artrostop k Vánocům bude to pravé, ač je mi 26) a dávala mi najevo každé kilo, které mám navíc. Když jsme měly Prčice na dohled, dost se mi ulevilo. Ale ať si tu teď celou dobu vpodstatě stěžuju musím říct: STÁLO TO ZA TO! Dostala jsem botičku a Tatranku, dala si kofolu a ucaprtaná jsem usnula, jsem na nás hrdá, že jsme to ušly. Dnes jsem chtěla lenošit, protože mě dost bolela záda a koleno ale pak jsem se rozhodla to rozchodit. Pro dnešek tedy jen menší rozhýbání na 12km....Jinak mám další cíl. Dojít pěšky z Kladna na Křivoklát. Hezký den všem
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 05. 2013 15:10
Gratuluju!
Taky jsme v sobotu šli a to poprvé. Já se synovou přítelkyní z Petrovic (30 -hezká trasa - rozhledna - málo asfaltu - hodně bláta), manžel se synem a jeho kamarádem z Prahy. Chlapy obdivuju, ten ranní lijavec byl děsný. Po tom, co jsme došly do cíle a daly si pivo, tak jsme ještě vyrazily klukům na proti, aby někde nezůstali ležet v bramborovém poli. Bylo docela zajímavé jít proti lidem, co šli z Prahy. Všechni mají můj velký obdiv. V autobuse domů kluci vytuhli tak, že jsem myslela, že už domů nedolezou. Ale nakonec zvládli i to :-))
20. 05. 2013 10:22
To jsi tedy dobrá!!!! MOc Ti přeju ten zážitek, musel to být v cíli krásný pocit!!!! Jestlipak tě dneska ještě nohy poslouchají?

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři