Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

lenkavy

Sebekoučink

Zahájení: 21.10.2019
Ukončení: 13.01.2020
Cíl: Zhubnout

0 %
0 kg 1 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 15. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 30
Celkem: 980
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

lenkavy

Jak psát blog?

Výzva 52: Ohlížíme se na začátek i za VÝZVOU 52

23. 12. 2018

Rok se nachýlil ke svému konci a napsala i poslední řádky k projektu VÝZVA 52.

VÝZVA si jistě zaslouží své sólo ohlédnutí a tak jsem udělala rovnou dvě, z úhlu pohledu uživatelského i toho realizátorského.

Velká famfára pro ohlédnutí uživatelské

Někteří z vás se nebáli zvednout hozenou rukavici v podobě rozhovoru pro magazín BLESK ZDRAVÍ a podělili se o své zkušenosti s Výzvou 52.

Na celé rozhovory našich hrdinů si musíme počkat do ledna, kdy vyjede z tiskárny časopis BLESK ZDRAVÍ, nicméně střípky vám s radostí servíruji již nyní, a to rovnou na svátečním stříbrném podnose.

První hrdinkou je báječná Monika, kterou lépe znáte jako Hanakomo

Monice se po letech držení krátkodobých diet podařilo až letos systematicky hubnout a na konci roku je o 25 kg lehčí! Potlesk a gratulace pro tebe, Moni...:-)

Nejtěžší výzvou pro ni byla sedmička, tedy téma „Zasloužím si odměnu“!

Je až k nevíře, kolik z vás se nám ozvalo, že máte „potíže“ právě s tématy jako "Odměňování se" nebo "Mít se rád/a". Psali jste nám, že tohle je pro vás skutečně tvrdý oříšek.

Další Moničinou velkou výzvou a splněným snem bylo absolvování pochodu Praha – Prčice. To si splnila dokonce v krásném doprovodu dcery a vnoučka.

Úžasná a systematická Marie neboli Masa55

Masu55 jsme poznali již loni v projektu Prožij rok zdravě, kdy úspěšně změnila své stravovací návyky. Letos neusnula na vavřínech a své návyky stále piluje. Masa55 je naše tabulková přebornice a když se do něčeho zakousne, jen tak se nevzdává!

Nejtěžší výzva je pro ni stále ta "anticukrová".

Ale uznejte sami, její řešení, „peču 1x týdně, raději sama než se spoléhat na přeslazené sladké z obchodu a domů si kupuji jen hořkou čokoládu“ je dokonalé a jako odborník přes výživu nemám nic, čím bych její recept vylepšila. Smekám.

Dvě Jiřinky a Stanislava aneb Jirina55, Macatice a Nevzdavatse

Těmto dámám chceme extra poděkovat za krásný počin, který se díky nim narodil.

Oním počinem jsou STOBí šlápoty, které virtuální přátelství mění v ta opravdová, lidská. Projektu moc fandíme a s radostí vás odkazuji na Jiřinčin blog s krásnou „STOB šlápoty“ bilancí.

https://www.stobklub.cz/blog-zapis/Jirina55/25855/ 

Famfára i pro ohlédnutí realizátorské

První natáčení proběhlo v listopadu 2017 a já byla poprvé v životě před kamerou. Upřímně - Vánoce jsem probrečela, že to bude fakt ostuda, a Hance a Martinovi jsem napsala zoufalý email, ať moje videa někým přetočí.

V lednu se objevila první sestříhaná videa. Uffff….

Terezka Beníčková a Max Funda, dvě kreativní duše STOBu, odvedli krásnou práci a mně spadl velký kámen ze srdce, že to až taková ostuda nakonec nebude…

Natáčení probíhala u Ivy Málkové v obýváku. Jen tak mimochodem, Iva je neuvěřitelný knihomol a u Málků najdete knihovnu v každé místnosti od podlahy až ke stropu. 

Všechna videa jsme natočili v pěti natáčecích dnech.  

Než jsme usedli na onu modrou sedačku, byli jsme všichni pořádně nervózní a nikdo z nás si "to" před kamerou určitě neužíval. Možná jen Max, ten byl ale za kamerou.

Maxe nikde moc neuvidíte, ale opravdu existuje!

Dostat výzvy do finální podoby nám zabírá téměř celý pracovní týden. Ačkoliv tvoříme krátká minutová videa se dvěma články a extra tipy, je to nakonec fuška. Ale i my máme rádi výzvy, víme, že jsme získali cenné zkušenosti, projekt VÝZVA 52 milujeme a nelitujeme!

Profesní odměnou nám bylo evropské ocenění na Obezitologickém kongresu ve Vídni.

    

Ocenění EASO za naše projekty přebrala Iva Málková

VELKÉ A SRDEČNÉ DÍKY VŠAK PATŘÍ VÁM VŠEM,

protože projektu dáváte energii a život. Bez vás by byl jen bohatou sbírkou kvalitních informací. Bez vás by postrádal svůj smysl a naplnění.  

DĚKUJEME, DĚKUJEME.

Ohlédnete se také a podělíte se s námi o vaše letošní osobní úspěchy? Rádi si je přečteme v komentářích a nebojte se pochválit a ocenit!

Nahlédnou můžete také do Tipů pro vás. Dali jsme si práci a vyhledali a sepsali všechny vaše lednové výzvy. Hoříme zvědavostí, zda se vám podařilo vaše výzvy během roku plnit, podělte se s námi.

Hodnocení (25 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

31. 12. 2018 11:54
Díky za to, že jste mne naučili být trpělivější a vytrvalejší.
28. 12. 2018 21:52
Já vám moc a moc děkuji za vaše krásné a milé komentáře. Je to fakt krásné a dojemné ocenění na konci roku. Vaše komentáře nám dávají chuť a energii pokračovat v této krásné práci...:-) DĚKUJI!
27. 12. 2018 19:04
moc děkuji za celý projekt, určitě byl přínosem a budu se těšit na další....
27. 12. 2018 12:35
Děkuji moc za hezký projekt a doufám, že v novém roce budete nějak podobně pokračovat, je to velká inspirace.
26. 12. 2018 07:22
Velké uznání za Vaši práci a díky za nové výzvy v roce 2019.
25. 12. 2018 21:00
Lenko, Vaše články mě zaujaly už v loňském projektu. Kromě odborné náplně z nich totiž byla cítit i lidská stránka, byly tak říkajíc ze života, psané z vlastní zkušenosti. I tohle vyznání je takové krásně teple člověčí. Myslím, že můžete být se svou prací v letošním projektu opravdu spokojená.
A co se podařilo mně osobně? Díky STOBu jsem získala nové přátele a s nimi nové možnosti antistresových činností, nové zážitky, trošku fyzicky aktivnější způsob života a vůbec - podařilo se mi trošku přeuspořádat své priority a získat - slovy Motlidby Hany a Petra Ulrychových:
... sílu snášet pokorně,
co změnit nemám sil,
odvahu, abych to, nač stačím,
na tomhle světě pozměnil,
a také prostý rozum,
který vždycky správně rozezná,
co se změnit nedá
a co se změnit dá
25. 12. 2018 12:44
Stobe, díky díky díky. Před ctyřmi lety jsem nečekaně nabrala víc jak deset kilo. Zkusila jsem je shodit dříve osvědčeným spůsobem, ale ouha, nezabralo to. Při sjíždění internetu jsem narazila na stránky Stobu a jen s nimi jsem se mi podařilo větší část shodit ( kdybych byla důslednější, tak bych dala dolů vše). Díky Stopu jsem se naučila kupovat a jíst kvalitnější potraviny a hlavně jíst mnohem méně sušenek, na kterých jsem ujížděla. Těším se, co na nás a pro nás připravíte. Ještě bych chtěla moc poděkovat všem skvělým lidičkám z diskuzní skupiny, jejichž podpora mi mnohokrát velmi pomohla.
25. 12. 2018 10:07
Dík y Stobe za vše co pro nás děláš, za všechny ty články, výzvy, rady... Hodně stěstí no nového roku a budu se těšit na další překvapení, které pro nás už máš určitě nacchystané. Díky.
24. 12. 2018 17:37
Byla to dobrá celoroční podpora pro udržení dobrých předsevzetí o zdravém životním stylu.
24. 12. 2018 12:25
Ráda bych touto cestou poděkovala všem,kteří se podílíte na této záslužné čínnosti,což si zasluhuje velký obdiv.
24. 12. 2018 09:54
Už si život bez Stobu ani neumím představit, již druhým rokem mne vedete ke správnému stravování a já se díky tomu cítím mladší, hezčí, svobodnější.
Vaše práce nám dáva možnost nakouknout do tajemného světa potravin, které dokáží bez diet formovat naše tělo i mysl a za to Vám patří "tísícekrát díky".
24. 12. 2018 09:12
Také já se připojuji s velkým poděkováním celému týmu. Stob mi změnil život a nejen mně. Vše co se zde naučím využívám dále. Manžel se také snaží. Paní doktorka v metabolické poradně se divila jaké má krásné výsledky za půl roku. Moc se těším co připravíte dále :-)
24. 12. 2018 06:48
Připojuji se ke kolegyňkám a děkuji za Vaši skvělou práci a těším se na další projekty, nemůžu se dočkat, až si v lednu koupím Blesk zdraví.
24. 12. 2018 05:52
I já se připojuju s velkým díkem, který mi pomohl nesmírně lidsky. Nikdy bych nevěřila, jak krásná přátelství díky STOBu vzniknou . Přátelství je krásná květina a já ji míním pěstovat. Kvůli sobě i kvůli vám. A to, že spolu se smutkem odcházejí i kila je třešnička na pomyslném dortu. Děkuji
24. 12. 2018 03:01
Nemám slov, díky za úžasné řádky. Ale velké poděkování patří hlavně vám. Za Vaši práci, za způsob jakým to děláte. Za vše co děláte. Tam kde jsem je právě vaše zásluha. Až vy jste mi otevřeli oči, co je a není správně. Děkuji za celý rok s vámi, děkuji za výzvu 52. Už jsem několikrát napsala a říkám
Jste super. Všem vám s celého týmu přeji za sebe krásné svátky a šťastný nový rok
23. 12. 2018 21:52
Děkuji za další úspěšný rok na STOBu. Loni i letos se mi vaše výzvy moc líbily. Díky nim jsem si ukotvila spoustu znalostí a lépe se orientuji ve zdravém jídelníčku a ve zdravém způsobu života :-). Už v loňském roce jsem informace dostala do krve, takže letos to pro mne bylo všechno snažší, protože to bylo pro mě opakování, ale jak se říká - opakovaní je matka moudrosti :-).
Loni i letos jsem si pravidelně vyplňovala index zdraví a nikdy jsem neklesla pod 90% za což vděčím právě vám. Děkuji za to že tyto stránky existují. Našla jsem zde známé jak virtuální, tak i díky Jiřince ty reálné :-)!
Už se těším co nového jste si pro nás připravili do roku následujícího :-)!
Přeji celému týmu i všem, kteří tyto stránky navštěvují krásné a pohodové Vánoce a hodně zdraví, štěstí a lásky do nového roku 2019 !
23. 12. 2018 21:24
Já ani nevím, jak Vám poděkovat. Váš tým dal mému snažení směr a navedl ho na správnou cestu. To je pomoc nad zlato. Nesmírně si Vaší práce vážím a jsem za ni velmi vděčná. Celému týmu do dalšího roku vše nejlepší, v osobním i pracovním životě.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři