Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

maminka.hanka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 340
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

maminka.hanka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

denne hresim, jsem na sebe nastvana!

28. 03. 2014

Ahoj vsem Stobakum :-) 
Pred dvema tydny jsem se s jidlem zacala hlidat, jidelnicek neplanuji a nezapisuji, kojim a nejak se moje strava neodpovida "predpisum" zdraveho zivotniho stylu... po cerstve zelenine se muze mala zblaznit, na ovoce mam alergii.... atd. Ale aspon to sladke, smazene apod.jsem chtela uhlidat.. porce "akorat", pravidelne stravovani, putny rezim..to se mi dari, jim po trech hodinach, piju hodne caro s trochou mleka (1l denne), kojici caje s trtinovym cukrem nebo medem ( jinak jsou strasne hnusny) a vodu, porce delam jako jsem byla zvykla pri hubnuti, stravuju se jak to jde, ale to sladke!!!! Diky tomu ze mam doma dva kluky (4r a 2r) (malou nepocitam, ma pet tydnu:-) ) tak se doma vzdy najde nejaka dobrota a kdyz nenajde, tak prijedou babicky a zas nas zasobujou ( ja to vubec nekupuju). No a ja si pak reknu, ze kdyz ujedu jednou, nic se nestane... no a to je jednou pernik, dalsi den bebe susenky, dalsi den ty cokoladove kulicky do mleka... jsem ostuda :-(  vzdyt sacharidu mam v jidle dost - tmavy chleb, priloha u obeda, cely den popijim caro a caj... tak jak se toho zbavit? No a vcera uz jsem prasila uplne.. kaiserka s maslem ( kvalitnim), sice i s kureci sunkou, ale ty tuky neprebije.  Rozhodla jsem se, ze vzdycky kdyz zhresim, tak to napisu sem na stob! At to vsichni vidi jaka jsem ostuda a slaboch. Samozrejme zelvicka se od minuleho tydne hybat nechce, aspon ze jsem nepribrala. Musim s tim sladkym neco udelat... !
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 03. 2014 07:34
Držte se, mám půlroční dceru a všichni říkali, že po porodu kojením všechno půjde dolů. Prd. Až jsem si sem začala psát jídlo, tak to jde, jinak jsem do sebe stejně cpala sladké jako vy a váha byla šup nahoru, šup dolů. Teprve teď, po půl roce, šly čtyři kila dolů. A ani ty chutě na sladké už nejsou tolik, jako bývaly, ale chápu vás.... Držím palce! Pujde to :-)
28. 03. 2014 21:20
Vůbec nejste ostuda, jste člověk :-). Držte se, taky mám někdy pocit, že se mořím zbytečně, mne se teď rafička na váze zastavila a nejde to dolů. Chutě na sladké mám pořád a odolávám, ale říkám si ... jak dlouho, že. Chtělo by to zas nějaké to kilo dolů, aby to člověk azas nabudilo, ale toto stagnující období je síla. Neklesejte na mysli, ono to půjde, my to dáme. Hold sladké je naše závislost, ani nevíte jak vám rozumím.
28. 03. 2014 20:30
Dekuji, uklidnili jste me :-) a zvedli naladu :-D koupim si horkou cokoladu a starsi deti hodim k babicce, uvidime jestli se to zmeni :-) kdz jsem venku a makam kolem domku, tak si na hrichy ani nevzpomenu, myslim ze jim z nudy! Deti me sice tamestnaj, ale manzel hodne oomaha, tudiz mam cas jist, cumet na tv, internet, gaucink...musim se tedy donutit travut vic casu venku nez doma...
28. 03. 2014 19:01
A kojici caje jsou HNUSNY. Souhlas.
28. 03. 2014 19:00
Ahoj, nevim, jestli Te to uklidni, ale podle mne to az tak uplne slabosstvi neni - 3 male deti, z toho 1 kojenec je opravdu extremni situace. Navic pri kojeni bych vubec nedoporucoval stres (manzelka ma kvuli tomu "dobu hajeni" a muze jist uplne co chce, aniz bych k tomu mel byt jen kousave poznamky). V zadnem pripade by nemelo jit o prehnane sebemrskani - kdyz uz by jsi to chtela nejak resit, spise bych se pokusil analyzovat, z ceho jsou ty zachvaty prejidani - jestli to je zoufaly divoky hlad, nebo spise takova touha po uklidneni. Bud je nejaka chyba ve vypoctu kalorii (pri kojeni a peci o tri deti je fyzicky nesmirne narocna vec, uz jenom to tahani, zdvihani, prevlekani, prebihani za tim, kdo zrovna rve, nez se rozervou ti dva ostani, pak ten prvni uz ma hlad a druhy chce ven a pak vsechny oblict, mezi tim zase to treti prebalit atd atd atd....), nebo je to reakce na stres z toho vseho kolem. V tom pripade mame vyzkousene, ze pomahaji telefonaty kamaradkam ze skoly (idealne ve stejne situaci), prehozeni nekterych cinnosti na manzela atd. Nejsem si jist, jestli ty moje rady pomuzou, snad aspon neco. Drzim palce a preji krasne jaro!
28. 03. 2014 14:51
Ahoj,
možná to tím není, nedokážu psoudit, ale já jsem např. Caro úplně vyřadila, protože po něm mám hlad! Chutě taky, ale spíš hlad. A to nejsem naštěstí vůbec na sladký. A pokud mě přepadnou chutě na sladký (což je fakt málokdy), tak jsem to začala řešit Šmakounem s meruňkama, tam jsou hlavně bíkoviny a málo sacharidů nebo kvalitní 70 % čokoládou - povolila jsem si 1 dílek denně.
U nás sladký normálně je, kupuju ho, protože mám doma 18tiletého hubeného syna-sportovce, který do sebe v rámci dojídání se pořád něco tlačí - teď právě ujíždí na pernících. Takže i peču (3x do týdne) a menší plech vždycky zmizí...
Ale přiznám se, jakmile plech vyndám z trouby, odnáším mu ho celý k němu do pokoje, abych ho neměla na očích :-))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři