Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

maminka.hanka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 340
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

maminka.hanka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

kojeni a alergie miminka na BKM

06. 04. 2014

Tak zdravy zivotni styl se mi ted bude udrzovat tak nejak slozite. Mala ma zrejme alergii na bilkovinu kravskeho mleka, tudiznesmim konzumovat nic, co je z mleka vyrobeno :-(  co ted? Bez jogurtu, mleka,tvarohu,  syru atd? Jak budu ty bilkoviny zdrave dohanet? :-( soja je silny alergen, tu take prvni pulrok nesmim. Jsem v haji... aspon teda nesmim zadne dobroty, to je jedine plus... kdyz mi budou lakat, vim ze to male neudela dobre a nedam si. Zrejme takto budu pomalu hubnout taky, ale co mam jist? Poradte mi aspon 50 potravin, ktere me v nejblizsim pulroce uzivi :-D  muzu jist co roste a zije (samozrejme tepelne opracovane :-D ) jen to nesmi nadymat, jinak mala bude trpet porad. Jsem v zacarovanem kruhu :-(  pro malickou cokoliv!
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 04. 2014 08:10
No tak to asi co nejdriv zajdu do zdrave vyzivy, tam mi poradi co jist...snad :-) kozi mleko bych zkusila, ale nejak nevim kde sehnat. Nevim jak a kde v plzni funguji farmarske trhy..ryzove by mohli mit ve zdrave vyzive ze?...je to se mnou o to slozitejsi, ze ja jsem alergicka na orechy a ovoce, tudiz kdyz odectu nadymave jidla kvuli male, asi budu prezivat o vode :-D vydrzet musim, i kdyz to vapada ze to nejde, kupovat specialni umele mleka je dost draha zalezitost a ja jsem lina :-) kojeni je super ve vsech smerech :-)
07. 04. 2014 06:36
Ahoj, zkus rýžové mléko. Jinak opravdu pozor na složení potravin...kravské mléko je ve spoustě výrobků...pečivem počínaje a šunkou konče. Určitě se dá spousta věcí nakoupit ve zdravé výživě. Taky bych zkusila kozí mléko a výrobky z něj...má odlišné složení než kravské a nemělo by být tolik alergenní.
06. 04. 2014 20:55
Hani drž se, zkusila bych po pročtení etiket nějaké náhražky - tofu, šmakoun apod. Také mám malou holčičku (4měsíce), takže tě úplně chápu, pro ni vše. Myslíme na vás.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři