Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

maminka.hanka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 340
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

maminka.hanka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

zelvicko...zelvicko...popojdi malickooo :-)

12. 04. 2014

Ahoj vsem :-) 
Vcera to byli 4 tydny, kdy jsem zacala po porodu s hubnutim :-)  Adelce je 7 tydnu, stale krasne kojime a uz je i spokojenejsi, od doby co dodrzuji bezmlecnou dietu kvuli jeji alergii na bilkovinu kravskeho mlicka.
Takze..vcerejsiho vazeni jsem se hodne bala. Kvuli te diete jsem hoodne omezena, kdyz k ni prictu moji alergii na ovoce, orechy a jidla ktere malickou nadymaji. Jim sice pravidelne, ale vubec nehlidam pomer BTS, to vlastne ani nejde.. kupodivu moje vaha sla dolu, jde sice o par stovek gramu, ale lepsi nez hubnout rychle nebo nehubnout vubec :-)  a jelikoz je to tretina z 12ti tydnoveho tazeni, cekalo me mereni, neni to zadna slava, ale na to ze jsem zhubla zatim jen 1,4kg, mam prsa, pas i boky o 1cm mensi :-)  prsa jsou tedy individualni... ono pri kojeni je to kazdou hodinu jine :-)  dalo by se to rict i o vaze, prsa mam nekdy nalite, nekdy ne, ale v kazdem byva cca 150ml :-)  
Jsem sice nestastna z te diety, kojit neprestanu, nic lepsiho pro malickou udelat ani nemuzu :-)  ale docela me vysledek potesil :-)  
Mimochodem, koupila jwem si v Tescu ryzove mleko s prichuti vanilkovou a mandlove mleko... ta ryzova je dobra, davam si ji do Caro, hezky ho zjemni, mandlove by bylo mozna dobre i na peceni :-)  tak uz nemam takove abstaky po mlecnych vyrobcich. Jeste zjistit jake maslo je rostlinne, at si aspon neco namazu na rohlik.. a mamina mi koupila ryzovou "smetanu", na zahusteni a peceni jidel. Samotne je to hnus, ale v jidle super :-)  takze zjistuji, ze se dieta prezit da :-)  vsem preji krasny vecer!
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 04. 2014 22:32
Jsi šikulka!!! Nemáš to jednoduché a ještě hubneš,výborně! Hlavně si užívej miminka a přeji zdravíčko pro oba!!!
12. 04. 2014 20:18
Držím pěstičky , ať to jde alespoň pomalu . Adélka je nádherná . Té přeji hlavně spokojenou maminku a hlavně bezestrachu z nějaké váhy :)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři