Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

pepro

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1774
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

nedaří se

30. 05. 2015

nedaří se mi :-(
rozjezd byl fajn, ale pak se to zastavilo. Ne tedy samo.... Pouťové hody u rodičů, nějaké víkendovky, oslava narozenin a asi nejvíc hřeším v oblíbené kavárně, kde se scházíme s kamarádkama.
No, nicméně léto se blíží, šatník mám plný, ale z letních věcí obleču minimum, takže tragédie.
Sama na sobě cítím, že mi ty špeky už začínají nejen vadit, ale i škodit.
Takže další veřejný pokus - do prázdnin zbývá měsíc,to by něco dolů jít mohlo...

Hodně přemýšlím, proč mi to před třemi lety šlo na první pokus a teď ne a ne naskočit...
Hlavně jsem si uvědomila, že zdravá strava plná bílkovin, zeleniny a přiměřeným množstvím sacharidů mi prostě není vlastní. Nad jídlem pak pořád přemýšlím stylem "bílkovina a sacharid" a ne jako "voňavý steak a chutná zelenina" Často převáží rozum a jím "správnější jídlo", ale chuť mám pořád na to tučný sacharidový... Zamotaný kruh :-( Já prostě i jako štíhlice budu mít chuť na čokoládu, ledovou kávu se zmrzlinou a nějakou sladkou tyčinku...
Co s tím?
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 10. 2015 21:24
Jakmile mě přepadnou chutě , musím se zaměstnat , jakkoliv :-)) a někdy stejně podlehnu......taky se vracím po letech a jsem zvědavá jak to pujde. Tak držím palce ať se daří.
01. 06. 2015 13:19
Jestli ti to pomůže, tak já mám stejný problém. Nedokážu se úplně odříkat jídla, na které jsem zvyklá 50 let. A chutě mám pořád taky. Sice vím, že bych měla vařit zdravěji, ale protože jsme už s manželem sami a on zdravé jídlo jíst nebude, je to na hlavu. Někdy toho všeho mám plné kecky a nejradši bych s tím praštila. Jen díky tomu, že jsem tady ve společnosti stejně postižených, se mi daří zase a znovu se vybudit a nevzdat to. Prostě někdy to jde líp, někdy je to na bačkoru.
30. 05. 2015 16:44
I pro mne je čokoláda pohlazením na duši, ale co naděláme nesmí ji být moc
30. 05. 2015 15:38
Jako bys mluvila o mě. I když jsem si postupně velmi oblíbila zdravou vyváženou stravu plnou zeleniny, správného množství bílkovin, postačujícího množství tuků a odpovídajícího množství sacharidů, stejně tuto stravu pravidelně doplňuji nějakou sladkou tyčinkou nebo zmrzlinou. A tak váha stojí. Už si ani nezakládám hubnoucí cykly, ale jenom udržovací. Ty mi jdou výborně !
30. 05. 2015 14:14
Taky myslím, že mne chuť na čokoládu nepřejde nikdy ... a souhlasím s marillou - při dostatečném pohybu a vesměs vyvážené stravě občasné hříšky nevadí :-)
30. 05. 2015 12:32
pokud zhubnes i s dostatecnym narustem svalove hmoty, muzes pak jist temer cokoliv - v rozumne mire pri rozumnem pohybu a telo si s tím proste poradi... a taky by to i melo byt, zivot neni jen o premysleni jestli to muzes nebo ne. Na sobe uz podobnou odolnost na rychle nabirani pocituju, mezi redukcnima fazema nastavuju fazi "normalu" tj, ze krome vyvazene stravy dam vetrnik, celou pizzu, bramburky, proste semo tamo nejakou dobrutku a vaha se drzi na stejne hodnote:)
30. 05. 2015 12:07
Držím ti palce, ať se ti to rozjede, ty chutě, to je asi na celý život , taky nevěřím, že mne někdy přejdou. Důležité je se ovládnout.Kdybych se bývala loni po operaci kolena ovládala, nemusela bych teď pracně dřít kila dolů..

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři