Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 05. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

sifaka

Získané body

Tento měsíc: 434
Celkem: 19044
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Anketa O oblíbenosti

30. 07. 2017

Vážení přátelé,

mám pro vás návrh, zda byste si při tom všem soutěžení, sportování, cestování, vyvařování, fotografování, babičkování, dovolenkování a vůbec všemožné další práce a zábavy....zda byste si nenašli minutku času a pomohli mi sestavit žebříček oblíbenosti zeleniny.

Ovoce nevyhlašuju, tam by to bylo celkem snadné.Docela by mě zajímalo, kolik druhů zeleniny se do ankety dostane a zda se objeví nějaké netradiční, málo známé.

Anketa bude trvat po celou dobu měsíce zeleniny.Jestli mi napíšete do komentů níže-budu vepisovat přímo do blogu.

Podmínky:

-může být uveden jen jeden druh zasyrova a jeden druh po tepelné úpravě

-meloun je želbohu ze soutěže vyloučen, protože se cítí být"podobojí"

-brambory též, neb se tu berou jako příloha, ne jako zelenina.

-je povolena jedna změna v hlasování na syrovou a jedna po tepelné úpravě.

Pokud se budete chtít zúčastnit-díky předem za spolupráciyes

DRUH PŘED PO
AČOKČA * *
PAPRIKA **** *
CUKETA   *****
RAJČATA ******** *
HRÁŠEK ***  
FAZOLKY   **
KVĚTÁK   ********
BROKOLICE   ***
OKURKA ****  
ŘAPÍKATÝ CELER   *
PÓR   *
ŘÍMSKÝ SALÁT *  
CIBULE   *
KEDLUBNA **** *
PETRŽEL *  
LILEK   *
Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 02. 2018 19:31
U mě vede brokolice v tepelné úpravě a papriky ve studené, jinak asi veškerá mimo fazolek
06. 01. 2018 15:25
Když to čtu, tak všechny druhy, akorát v cuketě jsem nenašla zalíbení
06. 01. 2018 15:19
..ten celer bych se chtěla naučit:-)...dobře se s ním pracuje ale u mně jedině do řecké fazolačky :-)
06. 01. 2018 15:12
U mě vede tepelně upravená brokolice a syrový řapíkatý celer,
12. 10. 2017 22:11
Dýňovou polévku, mobil zas blbne.
12. 10. 2017 22:09
No, teď je podzim, třeba by to dopadlo jinak :-) . Nechci propagovat svůj recept, ale mám tam zapečenou zeleninu s nivou, a je tam dýně a je to strašně jednoduché a dobré. Taky daňovou polévku mám ráda. Dýni určitě zkus.
12. 10. 2017 20:53
Yogii:...dýně byla úplně poslední, a v tabulce není zaznamenaná.Nasbírala tedy celé dva hlasy :-)
Já sama k dýni stále ještě sbírám odvahu :-)
11. 10. 2017 14:59
Sifaka, pokud bys teď dělala anketu oblíbenosti, tak za mne by to nyní byla po tepelné úpravě dýně. Pečenou hokaido mohu na všechny způsoby.
30. 07. 2017 15:20
okurla, po úpravě dýně
30. 07. 2017 09:36
Vedou klasické druhy , že ????
30. 07. 2017 00:56
Dnes poslední možnost hlasování do ankety! :-)..já jsem si zapsala kedluben a broko.
18. 07. 2017 16:59
Vypadá to, že rajčata a květák už asi nikdo neporazí, za nimi cuketa a paprika.
16. 07. 2017 21:56
před okurka, po cuketa
16. 07. 2017 21:55
Když tak koukám na složení jídel-připadá mi, že recepty které pamatuju ze školních jídelen mají správný základ.Takže úmysl správné výživy byl dobrý, jen se to cestou pokazilo ve spolupráci s nekvalitními potravinami či šlendriánem nebo nezájmem personálu jídelen.Spousta z nás nemusela pajšl, dršťkovou polévku, špenát, růžičkovou kapustu a kyselý salát z červené řepy je noční můrou některých z nás dodnes:-)
Přitom jsou to vcelku chutná a zdravá jídla, když se správně připraví.
Já se seznámila s fazolkami v páře v Chorvatsku a od té doby je jídám, když je možnost.Sama k přípravě nemám odvahu.
15. 07. 2017 11:14
Zajímavé je, že zelené fazolky jsem dříve taky neměla ráda, ale najednou mi nejen nevadí, ale i chutnají, jak na smetaně na kyselo, tak samotné upravené v páře.
14. 07. 2017 20:43
Rajčata a květák. Ale s radostí bych napsala víc.
14. 07. 2017 19:12
Koukám, že květák vrací úder :-)).....rajčatům :-)
14. 07. 2017 11:11
Už několik dní přemýšlím, kterou zeleninu bych zařadila na nejvyšší stupeň své oblíbenosti, když mám rada všechnu (tedy až na zelené fazolky).
Po zralém uvážení za studena hrášek, za tepla květák.
14. 07. 2017 10:21
Petržel za studena, Lilek za tepla :)
14. 07. 2017 07:41
Za syrova kedlubna, za tepla květák.
13. 07. 2017 07:30
Za syrova rajčata a tepelně květák :-)
11. 07. 2017 12:10
Za studena kedlubna, tepelne brokolice
11. 07. 2017 10:23
Syrová paprika a květák na jakýkoli způsob.
Super nápad...takhle anketa...budu držet palce mým favoritům :)
09. 07. 2017 13:54
Díky zatím za hlasování.
Je zajímavé, jak bezkonkurenčně vedou rajčata.
08. 07. 2017 14:10
Moc těžké rozhodování, ale nejspíš asi syrová rajčata a tepelně upravená cuketa.
07. 07. 2017 22:43
Je mi jasné, že vodnice ani tuřín nejsou moc nyní známé, i když dříve jistě byly tradiční zeleninou. Chtěla jsem na ně jen upozornit, vodnici mají běžně v Globusu, kupuji tam i ředkev. Takže do ankety jako častější zeleninu dávám za syrova rajčata, vařenou nechávám brokolici :-).
07. 07. 2017 20:24
salátová okurka syrová a květák po tepelné úpravě
07. 07. 2017 19:28
Kedlubna ! ( syrová ).
07. 07. 2017 14:52
Syrová okurka, vařený květák na všechny způsoby
07. 07. 2017 14:23
Šťavnatá, křupavá paprika všech barevných odstínů jako syrová a asi cibule pro tepelnou úpravu. Běž ní by hodně jidel nemělo ten správný šmrnc!
07. 07. 2017 10:38
Těžký výběr, mám ráda téměř všechnu zeleninu ... Za syrova asi římský salát, po tepelné úpravě brokolice.
07. 07. 2017 10:12
Bohužel přátelé, musí být jen jeden druh, protože bychom se s tím nedomluvili:-)) a to mi ještě bylo líto, tak jsem dala jeden před a jeden po:-)
Díky za hlasování.
Vodnice zatím není zapsaná, musím se s Yogii domluvit.
Netradiční zelenina zřejmě nemá šanci vyhrát ale určitě je dobře, když se o ní dozvíme.Taková ačokča....o ní jsem jen slyšela a viděla její rostlinku:-)Takže pište prosím tipy, které dle vás mají vyhrát, protože se rádi a často podílíte na jejich likvidaci konzumací:-))
07. 07. 2017 08:02
Za syrova hrášek a upravený květák
07. 07. 2017 07:43
Paprika a tepelně upravený pór.
07. 07. 2017 07:33
Rajčata a pak cuketa .
07. 07. 2017 06:21
Syrová - okurka, tepelně upravený - řapíkatý celer.
06. 07. 2017 23:59
Super nápad. Vůbec nevím co je ačokča. Škoda, že jen jeden před a jeden po. Aby bylo něco méně tradičního, tak za mne před za syrova vodnice v salátu, a po brokolice se sýrem nebo v placičkách. Jinak samozřejmě rajčata, pěstujeme je teď na balkoně.
06. 07. 2017 23:16
Rajčata a po tepelné úpravě květák.
06. 07. 2017 23:10
Rajčata, a tepelně upravené zelené fazolky.
06. 07. 2017 22:51
rajčata,rajčata
06. 07. 2017 21:54
Na začátku měsíce to mám takto : za syrova čerstvě natrhaný zelený hrášek a tepelně vyhrává cuketa.
06. 07. 2017 21:33
Jestli dobře chápu tak za syrova rajčata a tepelně upravená cuketa :-))) Skvělý nápad sestavit žebříček :-)
06. 07. 2017 19:52
Já mám nejraději papriku na všechny způsoby.
06. 07. 2017 19:43
AČOKČA - dá se za syrova (jako malá chutná jako hrášek) i tepelně upravená.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři