Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 11. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

slapajda

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 314
Celkem: 13882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

slapajda

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Kočárek nad zlato

05. 12. 2012

Tak si tady dva týdny vyplňuji svoji denní fyzickou aktivitu a začínám si říkat, jak je možné, že spousta žen tvrdí, že jim dítě zkazilo postavu... Já měla BMI před otěhotněním 27,2 ... po návratu z porodnice ještě o pár desetin vyšší... 11 měsíců od porodu jsem v normě, ano přiznávám, je to těsné, ale stále se to lepší ... Čím to, ptám se? Jo jo upravila jsem jídelníček, ale dlouhou dobu nijak zásadně necvičila (kvůli kojení) ... jenomže jak si tu tak vyplňuji tu tabulku... na té chůzi opravdu něco je :-)  Každý den totiž trávím venku minimálně tři hodiny při procházce s kočárem a cíleně z toho aspoň hodinu chodím svižně (našla jsem si kvůli tomu i speciální trasy, kde je minimum lidí a pěkná cesta)... a díky fitkoučinku zjišťuji, že spaluji fakt spoustu energie. Škoda jen, že dítko za chvilku v kočárku nevydrží...budeme muset najít alternativu společného pohybu. Někdo nějaké zajímavé tipy? :-)
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 02. 2013 08:32
je to tedy už dlouho co jsem to musela řešit,ale myslím že se to moc nemění.po kočárku přišlo kolo -to byly rádi že mají rozhed a nebo odrážedlo a to jsem byla pořád v pohybu neb se jim zalíbila rychlost:))
06. 12. 2012 12:50
Dcera uměla jezdit dřív na odrážedle než chodit. Naštěstí mi dlouho seděla v sedačce na kole. Potom už nebyla tak závislá na mamince a já se dostala aspoň na aerobik. Teď má pět let,jezdila přes léto na kole a já za ní běhala-paráda!!!
06. 12. 2012 08:40
Moje děti spaly v kočárku, který jsem si postavila pod okno, nikdy jsem s nima nechodila po venku, proto jsem se asi tak hodně vypásla. Ale když začaly běhat, dostaly motorky (odrážedla) a to pak toho pohybu bylo celkem dost, protože jsem za nima pořád běhala a případně je na střídačku nosila na ramenou, v druhé ruce motorku, což byl taky záhul. Nicméně jsem si, za účelem většího pohybu, koupila vozík za kolo. Ten má i madlo a třetí kolečko, takže se dá použít jako kočárek na běhání nebo na brusle. A to pak děti bavilo. Buď jsme jezdili na výlety na kole, což se dvěma dětma ve vozíku byl fakt záhul nebo pěšmo s tím, že jsem s tímhle "kočárkem" popobíhala. A pak ty kila šly opravdu rychle dolů.
06. 12. 2012 08:40
Mam to zatim stejne, mala je taky v kocarku a ja s kocarkem doslova beham. Ne, ze bych chtela. Ale to moje maly stesti je urvany a vetsina lidi na to neni zvedava. Takze kdyz jsem s ni venku, tak jen tam kde nejsou lidi a prochazku beru hopem (za hodku jsem doma), protoze mam sama toho revu plny zuby. Az bude chodit, tak se asi zlepsi hysteraky, ale s pohybem nevim, nevim...
06. 12. 2012 08:25
Souhlasím s Ambiente. Když byl malý v kočárku, já kojila, denně nachodila několik km s kočárkem a skoro jsem necvičila, kila stejně šla dolů skoro sama. Teď už malý běhá, na kočárku moc sedět nechce, takže ujdeme kousek v pomalinkém tempu, takže na hubnutí nic moc. No a to zvedání, přendavání, pokládání to asi nevytrhne. No, bez cvičení to už nepůjde :-)
06. 12. 2012 08:21
Tak já už mám chodící batole, ale v kočárku pořád sedí velmi odhodlaně, takže případná svižná procházka je pořád možná, pak chvilka zvedání a přesvědčování že tam opravdu nepůjdeme, to taky zabere nějaký čas a spálí tuk :)
No a potom nějaké cvičení maminek s dětmi, to jsem teda ještě nevyzkoušela, ale špatné to nebude.
06. 12. 2012 07:42
moje zkušenost je, že dokud dítě bylo v kočáru, tak ještě nějaký ten pohyb byl - taky jsem nachodila kilometry a kilometry. Jakmile začalo být z děcka batole, hned to bylo o dost horší. Zvedání dítěte a pomalá chůze člověka ubije, ale na výdej to není noc moc - viděla jsem to sama. s kočárem jsem se dostala skoro na hranici normy, jakmile jsem ztratila možnost chodit ty své 3 hodiny denně, váha začala zas lízt nahoru.
06. 12. 2012 04:53
Souhlasím s Libuškou :-) Pohybu bude ažaž :-D
06. 12. 2012 01:05
Když mimčo v kočárku spí, je to moc fajn, dá se dlouho chodit i svižně. Když začne chodit po svých, je tu období pomalé chůze, ale zase častého zvedání, různých jiných pohybů. Pokud má dítě prostor na pohyb, tak pobíhání za ním, vydá také dost energie.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři