Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

plnotučné mléko za smetanu ....

05. 06. 2013

Zdravím a přeji konečně krásně sluníčkový den, jak už napovídá nadpis budu potřebovat poradit se smetanou respektive mlékem :-) smetanu jsem v polévkách a omáčkách nahradila plnotučným mlékem a vše je dokonce lepší. Teď by mě zajímalo jestli se dají mlékem plnoptučným zapíkat třeba brambory s kuřecím masem :o) nebo co tam dáváte? Přítel chce zapíct brambory se smetanou tak hledám lehčí variantu. Předem děkuji :o)
Bájo den všem
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 06. 2013 07:36
Zdravím, tak jsem to nakonec udělala s 12% smetanou :o) dala jsem ji jen 60ml a tak mi zapečené brambory s kuřecím masem a smetanou vyšli na 1849KJ 35B 13,3T 45,1T se Safou 6,8 ale se snídaní a svačinou a ktomu lehkou večeří se vejdu za den do 5500KJ a SAFA 10 :o) i se smetanou to jde :o)
05. 06. 2013 11:40
Děkuji za rady :-) asi zkusím mléko s vejci :-) nebo možná tu ramu ale ted nevim jestli na vaření nebo ke šlehání. Těstoviny také zapékám s mlékem, ale brambory s masem byli vždy se smetanou :-( mno něco vyzkouším a uvidíme :-)
05. 06. 2013 10:51
Já místo smetany používám řadu let polotučné mléko.Třeba do zapékaných těstovin ho dávám s rozšlehaným vejcem,kuře na paprice take dělám místo se smetanou tak s polotuč.mlékem.
Na to maso by jsem ale asi použila tu ramu nebo smetanu 12%.Pro sebe v ten den budeš muset udělat to masíčko jinak.
05. 06. 2013 10:30
Také používám mléko s rozšlehaným vejcem, případně je možné přidat nastrouhaný eidam.
05. 06. 2013 10:23
Já pouzívám ramu tekutou 12% tuku, je to taky dobré vyzkousej :-)
05. 06. 2013 10:19
já používám bílý jogurt :-) je husčí než mléko a navíc obsahuje i živiny
05. 06. 2013 09:41
jak píše Anetka, rozšlehat v mléku vajíčko, případně dělávám "bešamel" z bramborového škrobu (naturamyl) - rozmícháš v mléku, ochutíš, zahřeješ až do zhoustnutí a zaliješ tím směs nebo to co chceš zapéct. Není to moc zdravé, ale je to lepší než klasický bešamel z mouky a tuku.
05. 06. 2013 09:26
já třeba těstoviny nebo francouzské brambory zapékám s obyč. polotučným mlékem s rozšlehaným vajíčkem. Vlastně si ani nepamatuju, že bychom je kdy doma zapékali se smetanou.
05. 06. 2013 09:22
Co zkusit tu ramu tekutou? Nemám sice vyzkoušeno,ale někde jsem četla,že je dobrá a když koukneš do koučinku má mnohem lepší čísla. Koukám,že přítel je mlsoun :-)) Pak napiš,jestli vyzkoušíš :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři