Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 02. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

teushka

Původní Sebekoučink

11 %
0 kg 6.3 kg

Již zhubnuto: 0.7 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 53
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Počet přátel: 0

?

Jak požádat o přátelství

teushka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tak to dneska zkouším.. po roce opět

02. 02. 2013

Po roce, kde jsem na sklonku léta měla o deset kilo méně než dnes, ale po Vánocích o tři kila více než dnes, takže celkově za rok lze mluvit o snížení příjmu..

Důvod, proč jsem se vyšplhala nahoru bylo opětovné a - nezřízené - zavedení pečiva i bílého do jídelníčku. a vůbec strach z bezlepkové diety, která tak jako tak přijde ze zdravotního hlediska. a zajídání tohoto strachu. zajídání extralepkovými moučnými potravinami jako jsou ovocné knedlíky, bramborové krokety, pizzy a tousty a rohlíků moc a chleba ještě více.. a namazat margarínem, které jsem loni uplně vypustila. .. 

protože pečivo jsem odjakživa milovala nejvíce - klidně jen tak samotný chléb, nebo samotný rohlík.. a možná proto ona alergie na lepek. teď se ukáže, zda striktní či nestriktní bezlepková dieta. a jestli striktní, tak budu opravdu v depresi. kterou budu zajídat, když ne lepkem, tak asi nejprve cukry... nějakými bezlepkovými sacharidami... hmmm... nebo začnu cvičit.. protože to mi loni hodně pomohlo překonat úzkost... 

uvidíme, jak to půjde. ale jelikož se přestávám vejít do svých oblíbených věcí, zavedla jsem si aspon evidenci jídel. tenhle program je bezkonkureńční, a že je v češtině a že je zadarmo.. !!!!! úžasné!!!

moc děkuji! a uvidíme, po týdnu, jak to půjde.. ale jde mi hlavně o tu evidenci jídla. páč už evidování má efekt. 

tak zdar a sílu 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 02. 2013 20:21
Trochu mě lekáš s tou bezlepkovou dietou, pokud ji máš k celiakii, tak je celoživotní a nedodržováním si můžeš hodně uškodit. A za poslední dva roky je podstatně větší výběr bezlepkových potravin, klesla i jejich cena (teda jak kde), jsou běžně i směsi na chleba. Promiň mi tu lamentaci, ale určitě to prober s doktorem. Ale když se do odkládání přebytečných kil pustíš, tak se Ti to určo podaří!
03. 02. 2013 19:36
SEpsalas to velmi hezky, pro bezlepkovou dietu je u nás k dostání docela hodně potravin a není nutno jít příliš do sladkostí. To bycjh ti rouzodně nedoporučila. Lepší, mnohem lepší nápad je ten se cvičením. Ten ti doporučuji velmi. Jak píše: Zdar a sílu a úspěch se určitě brzy dostaví.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři