Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 01. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

xRA0x

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 87
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Žrala jsem-stresoval mě prodejce v Oukeji!

22. 02. 2014

Bré dopolecne,které minulo.
Nemám moc co napsat o jídle nebo tak a proto z dovolením napíšu svůj zážitek z pátku,kdy jsem byla v prodejně pro vysavač.Po tom,co jsem zažila,jsem prostě koupila čipsy a prostě je snědla.Odporné,vím,ale ještě se neumím bránit atakům prodavačů tak dobře.

Šla jsem si koupit nový vysavač.Zašla jsem do renomované prodejny,kde se ke mě ihned vrhl dav prodejců a ptali se,co bych ráda.Když jsem od nich se strachem vycouvala,ujal se mě ten nejmladší a nejdravější a odvedl mě stranou.Řekla jsem mu,že chci vysavač.V mžiku mě táhl po celé prodejně a cestou mi ukazoval,co mají ve "výhodných" slevách.
Nabízel mi fény,mixéry a hnětače.Opakovala jsem,že bych ráda prohlédla ty vysavače.Řekl,že to není problém a ukázal mi vnitřek dvoumetrové lednice.
Když mě pobízel k tvorbě ledu a já odmítavě vrtěla hlavou,vzal mou ruku a dlaň nastavil pod tvořítko,aby kam měl ten led padat.Vytrhla jsem se mu a už vztekleji požádala,jestli by mě doprovodil k těm vysavačům.Napřímil se z odměřeným ksichtem,který křičel,jak moc jsem odporná,když si s ním nechci hrát u ledovačky,tedy kráčel k sekci vysavačů.

Klepal na jednotlivé krabice a hlásil ceny.Hleděla jsem na něj s výrazem "a dál?" a on s povzdychem začal jednotlivé krabice rozbalovat,přístroje vytahoval a opět se dostával do ukazovací ráže.

Tahal stroje po koberci prodejny,začínal utíkat a hrkat je po zatáčkách prodejen,strkal je do úzkých prostorů,klekal si a natahoval hadice,protože mi chtěl ukázat,že jsou príma elastické.Obracel mi vysavače bříškem vzhůru a nutil mě sáhnout si na sáček.Dovolil mi si na každý model sáhnout a společně jsme vnímali lesk nebo naopak mat jednotlivých barevných verzí.Navlékl mi háček na rameno a do ruky dal hadici a já fiktivně vysávala s vypnutým strojem přes rameno.Kolem procházející pár se po mě ohlížel,až nevybral uličku a narazil do shakerů.
Můj prodejce luskl prsty a přivolal tím dalšího prodejce,který se jal uklízet rozsypané krabice a výrobky.

Ten můj Pán strojů žádal mé vyjádření se k jednotlivým funkcím a přídavným plusům výrobků.Našla jsem jeden,který se mi líbil a ohodnotila jsem kladně jeho vlastnosti,protože mi přišlo zároveň zvhlčování vzduchu a koberců príma.
Ihned přiškočil,sehnal rozstřikovač a nalil vodu dovnitř.Spustil spršku a natočil ji na mě.Přímý zásah do očí a hrudníku mi ukázal,jak moc efektivní toto je a že to nezbytně potřebuju.Stála jsem,voda mi kapala z roztékající se řasenky a dělala mi na tvářích brázdy smazaného makeupu.Točil se okolo,stříkal do vzduchu kapičky a hrkal ze sebe "tak co tak co takcooo?"
Zmohla jsem se na jakési "ehuhuhhh",protože mi kapičky stekly do nosu a mě to lechtalo.

Myslel si,že jsem tím řekla ano a začal to kmásat ke kase a ujišťoval mě,jak budu spokojená.Já ale udělala tu největší chybu,kterou jsme jeho snahu zcela zabila.
Řekla jsem:"díky ale já se chci ještě porozhlídnout jinde"....
To jsem neměla.
V momentě ochladl,narval stroje zpět,zakopl je do sponích řad a vznešeně s výrazem "tak si teda nas... krávo" odduněl věnovat se jiným lidem.
Odtamtud na mě vrhal zlostné pohledy,až jsem měla chiť si teda koupit první vysavač,na který přijdu,jen aby jeho snaha nevzešla vniveč.
Jenže se kolem začala rojit ochranka a výrazem na svých buclatých tvářích mi dala najevo,abych se odmatud klidila a nikdy se do jejich báječné prodejny nevracela.

Tak jsem poražená a odporná,protože nechci jejich výrobky,odešla a dveře za mnou hlasitě práskly,jako by říkaly TÁHNI!

Vysavač jsem koupila jiný,v jiné prodejně a u jiného prodejce, který mi nic nevnucoval a dal mi čas.
Už nemám pocit,že jsem hrozná ale pokud půjdete do velkých prodejen s volným výběrem zboží a školené otravné nabízeče odmítnete,možná vás těmi spotřebiči už jednou utlučou.
Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 02. 2014 21:47
myslím, že mě by stačila ta okružní jízda a už by mě tam nikdo neviděl, tohle nesnáším :D
15. 02. 2014 20:31
Pěkné. Stejně jsi byla hodně trpělivá. Podobné prodavače jsme s kamarády kdysi "poléčili" tím způsobem, že si nás asi 10 nechalo rozbalit a předvést stejný výrobek, který jsme pak nechtěli....asi po 5 "zákazníkovi" začínal kousat :-) Na vlezlé prodavače jsem vyloženě vysazený!!
15. 02. 2014 20:30
Někdy vejdeš do prodejny a hned se na tebe prodavči sesypou jak včely na med, že nemáš čas se ani porozhlédnout po obchodě a to mi hodně vadí a někdy se jich takto na tobě vystřidají 3-4 během 5 minut a to už toho většinou mám dost, takže otráveně odcházím pryč :-(, aniž bych něco koupila.
15. 02. 2014 20:06
Jejda... tak buď opatrná a nasaď k tomu i výraz nasraného pitbula :-)))
15. 02. 2014 20:02
Zuzik to je super tip,příště to zkusím taky( přestala mi totiž jít varná konvice) :)
15. 02. 2014 18:10
Napište komentář...
15. 02. 2014 16:46
Tak tohle je dobrá story.... Prodavače, který se ke mě hrne uvítám slovy: potřebujete něco? Kolikrát je z toho rozhozený, že se už na nic nezeptá :-))
15. 02. 2014 16:24
Já sice chápu prodavače ale ta jejich agrese mi vadí a to hodně. Už i na poště, kam si jdu pro dopis mi vnucují pohledy a pomalu i cigarety. Ať s tím jdou do háje ...
15. 02. 2014 14:00
Ten prodavač musí udělat mega měsíčně, jinak končí .....
15. 02. 2014 13:15
nemáš chodit do oukeje, zajdi ke Spáčilovi :) tam mi otevřeli 3 minuty po zavíračce a byli fajn!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři