Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 01. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

xRA0x

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 87
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Eva Sojková a její inovativní hubnutí

07. 05. 2014

Našla jsem doma starý letáček který velmi pochvalně mluví o hubnutí žen  po roce 2000. To,že někdo úspěšně zhubne je príma věc, ale papírek říkal, že lidé hubli třeba za 4 měsíce desítky kil a to vše při zcela nenáročném režimu.

Paní Sojková prý způsobila skandál, když o svém hubnutí mluvila v Áčku a pak Sauně ( na webu k nedohledání) a okamžitě strhla vlnu těch, kteří jí platili a následovali její rady.

Zkušenosti těch úspěšně zhublých říkají, že mohou jíst téměř vše, přesto hubnou a to stále a ne málo. Na letácích jsou rozpité,nebarevné fotografie bez detailů a vše hýří extra pochvalnými slovy. Tady je jeden "dopis" ze stránek paní Evy,který psala jedna z klientek:

"A tak vařím i guláš s knedlíky, svíčkovou i různé minutky.A hlavně snídáme. Obvykle vločky s nějakým ovocem nebo músli zalité mlékem nebo jogurtem.

Při této změně jídelníčku, se až hrozíme toho, co jíme, co bychom si nikdy předtím nedali – chléb, pečivo, knedlíky, i různé sladkosti. I večer sklenku našeho oblíbeného suchého vína, dokonce i někdy něco k tomu, třeba plátek uzených krůtích prsou, krabí tyčinky nebo brambůrky.

A přesto hubneme.

Hubneme v průměru 1 kg týdně, a to i přes vánoce. Do dnešního dne jsem zhubla 15 kg a můj manžel dokonce 19 kg. Výhoda je, že je možno se takhle stravovat dlouhodobě, a když si dáte sem tam něco nevhodného, tak se nic neděje. Ale musím vás připravit na něco negativního-budete muset rychle měnit svůj šatník."

Jak negativní a nemilý důsledek hubnutí že?!

Snažila jsem se najít nějaké recenze,ale nenašla jsem. Nemohu uvěřit že bych při večerním pojídání chleba,vína a nějakých mlsek mohla stále hubnout. Ruku na srdce-takhle jíme tak nějak všichni a přesto vypadáme jak vypadáme...kde jsou tedy ty desetikilové úbytky?

O podnikání této ženy nemám zrovna dobré mínění a nevěřím na tyhle "rady" ,které dostanete až tehdy,když si je tučně zaplatíte. Vím že je to z jiné doby,ale já bych ty jídelníčky nebo rady moc ráda viděla...Meznáte někoho,kdo to zkoušel nebo má výsledky?

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 05. 2014 14:23
a nebyli by tlustí ani lékaři kdyby měli recept zaručený
07. 05. 2014 14:20
Já k tomu můžu říct - kdyby fungovaly všechny zázračný prostředky na hubnutí, na které jsou reklamy, tak nebude nikdo obézní a všichni budou štíhlí jak proutek - stačí se podívat kolem sebe :-))
07. 05. 2014 14:17
Čo dodať, súhlasím s ostatnými.
07. 05. 2014 14:13
To je to samé když vidíte fotky jak lidé rychle hubnou. Jsou cvalíci 150kg a víš .Najednou jsou krásně hubení ,nikde jim nevisí vytahaná kůže, mají pevné tělo bez křečáků ,strii. Vše je podvod a lidi kteří se na ty fotky upřeně zadívají tak jen propadají falešné naději že budou vypadat snad ještě lépe než kdy vypadali. A pak když hubnou a cvičí ,stejně zjistí že kůže jim zůstává ,strie jsou vidět ,křečáky taky ..Ztrácejí naději, chutˇ i když vidí že hubnou .Ale kůže zůstane jaká byla. Co jim zbývá ,jedině jít na operaci a nechat jí odstranit . .Žádný zaručený recept na hubnutí není ,pokud ano tak bychom byli všichni štíhlí a podvodné firmy by nebohatli na naivitě obézních lidí kteří věří že bez práce budou mít koláče
07. 05. 2014 13:54
Vypadá to na nějaké byliny,nebo nějaké prášky na hubnutí.Tahání z lidí peněz,takovým článkům a jejich vyhladávání by jsem nevěnovala čas,ani pozornost,natož nějakou námahu.Raději by jsem se šla projít nebo si zacvičit,než by jsem takové absurditě věnovala byť jen minutu svého času!

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři