Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 01. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

xRA0x

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 87
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Deníček o sebelásce-soupis

22. 05. 2014

Je jedno zda je léto nebo zima, i když v létě moje trauma znásobuje pocity depresí.
Řeč je o rozkydlé tvarohovitosti mých sloních sloupových nohou,stehen a zadku.
Jako každá hruška jsem jako antický podstavec a najít něco odpovídajícího nebo nedej bože slušivého je běh na nekončící trať ( já se halím do mikiny s rybičkou protože jsem nic většího nenašla :(  )

Ta moje ničím nezpevňující stehna! Vnější stehna mi z nohou dělají iks a jsem přímo matronou! Neexistuje abych měla díky těmto rozkydlým genům kraťásky nebo milovanou mezeru mezi pevnými stehny!

Znáte chvíle, kdy vás něco trápí a pak vám najednou před očima začnou vystvávat odpovědi odjinud? Já to tak mám teď. Delší čas je najednou všude téma o sebelásce,sebevědomí a o tom umět svá kila nosit. O změně v hlavě. O přístupu. O tom ihned se nehroutit,nedávat svá kila za vinu všemu a dát druhým šanci,protože oni vaše tvary rádi mít třeba budou.

Rozhodla jsem se to zkusit.
Ne pro svoje okolí,ale pro sebe sama.
Je totiž fakt,že se nemám ráda od doby,co jsem přibrala a co mi to došlo.
( a pochopitelně od doby co nehubnu možnýma ani nemožnýma způsobama).

Tady dám takový jakože plán, o co by mělo jít:
1.při každém pohledu lidí na městě neklopit zrak a nemyslet si JEŽÍŠ URČITĚ SI ŘÍKÁ ŽE NECHÁPE JAK MŮŽU MÍT TAK VELKOU PR...!

2.ne všichni muži/kluci,co na mě koukaj,mají s mým pozadím problém...někomu se může dokonce i líbit nebo jednoduše nevadit

3. nebudu vnitřně plakat při pohledu na stajlovanou dvanáctku v dokonalých hadrech,na které kouká celá ulice,zatímco mne ignorují

4.budu to já kdo bude lidem zírat do tváří a přivádět je tak do rozpaků..ne naopak

5.své nadbytečné centimetry přijmu jako fakt který jsem si vyrobila

6.nebudu srovnávat fitness kočky se svou rozkydlostí

7.srovnám se s tím že holt mít nikdy mezeru mezi pevnými stehny mít nebudu

8.při pohledu do zrcadla si řeknu že své tělo znám a vím o všech jeho problémech

9.nebudu si nadávat za něco co se nepodaří a neúspěch svalovat na postavu ( i když ano,je to kvůli tomu jak vypadaám...)

10.vždy,když budu chítt být hnusná na své Já tak si vzpomenu na chudé trpící lidi,kteří řeší závažnější věci....

11.vždy když budu mít depky se hned zaměřím pozornost na třpyt svých očí nebo si krásně namaluju řasy a budu se jimi kochat jako úspěchem a alespoň něčím krásným

12.přestanu snít o tom že jednoho dne budu nádherně opálená bez těch dolíků třaslavých.nebudu.slunce mne neoapluje ale flekatí.já jako přír.blond holt bronzová nebudu.

13.nebudu už odvracet znechucený zrak od toho,kdo na mne spočinul s očividným potěšením.To že má i on pár kilo navíc je pro mne realita...s 83kilovým kolosem si štíhlý emo nezačne.

14.nebudu druhým ženám závidět jejich úspěchy a říkat jim šlapko jen proto že jsou štíhlé úspěšné a líbí se nebo něco dokázaly.

15. asi to nejtěžší-POKUSÍM SE nebýt ve vztahu a milostných věcech strnulá a odmítavá a zkusím si to užít a...jenomže.....panebože představa mýho nahýho zadku prostě nemůže být přece sexy!!!

16.musím přestat ty nohy posilovat protože pak jen sloupovatí víc a víc. To že nehubnu chůzí zapomenu a budu si chodit a skotačit jen tak pro své potěšení.

17.opravdu přestanu slyšet na vábivé volání pečiva a chlebu SNĚZ MĚ!

18.naučím se,že neúspěch není chybou!

19.musím přijmout že není důležitá cesta k cíli....ale ten cíl samotný.

20.nebrat se vážně! více úsměvu a více vtipu do sebe samé! více otevřenosti,žádné odmítání lidí předem!

21.přestat se ptát proč jsem se musela narodit právě tak tučné rodině

22.přestat nechtít děti kvůli obavě,že by podědily tyhle tvary a měly to v životě ještě těžší

23.brát si příklad z ještě větších hrochů a jejich nesení se!

24.nic nehrotit a říct si no bóže....tak příště no.

Tak,to je základ mýho budocího přerodu.
Hrozná dřina to bude to už vidím.
Je vůbec možný aby se celoživotní negativista mohl přeměnit?
Ochjoj.
Už teď je na mě tíha mýho předsevzetí.
Musím si to prostě psát abych viděla svý (ne)pokroky.

Myslíte že to zvládnu? Já teda nevím...S mojí sociální fobií je těžké být na ulici najednou drzá rozevlátá narovnaná houpavá a dělat,jakože mám nohy zcela dokonalé a že jsem vlastně jen nakynutější Jenny Lo....
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 05. 2014 22:47
Je to krásně napsané,život se musí prožít v lásce jak k sobě tak k ostatním,jinak je to přežívání.
23. 05. 2014 13:41
Napsal jsi to moc pěkně, i když chvíli jsem měla dojem, že máš tak 200 kg, A když jsem se koukla na profilovku, nemáš se zač stydět. Výšku jsi sice neuvedla, ale určitě neklesej na mysli, zvedni hladu, narovnej se, vyprs se a jdem do toho. Ty přebytky porazíš a my ti pomůžeme.
23. 05. 2014 12:47
...krásně jsi si to napsala, takže to je první dobrý krok k tomu to zvládnout, doporučuji vytisknout a mít stále na očích... :)
23. 05. 2014 12:30
Jůů vy jste skvělý kočky...konečně místo kde mě neurážej a neříkaj mi TAK NEŽER ...potěšily jste mě :) Nová česká JennyLo pod vahou svých předsevzetí onemocněla a ihned byly v hlavě jiný starosti než houpající se tuk! Hezký den všem zdravým :)
23. 05. 2014 11:46
Moc hezky si to napsala. Ale jak uz tady psaly holky, vse je v hlave. Myslím, ze mezi námi ti sebevedomí stoupne, jsi tu na správném míste. A kdyz semaforky fungují i na starsí rocníky jako jsem já, tak si troufám ríct, ze u tebe to pujde jeste líp. Chce to jen zacít, uvidís, ze s kazdým úspechem se ti sebevedomí zase zvedne. Drzím ti moc palce:-)))
23. 05. 2014 08:40
v některých bodech se s Tebou naprosto ztotožňuji, nezbývá nám než bojovat, stojí to za to :-)
krásný den a hodně, hooodně sebevědomí přeji ...
23. 05. 2014 07:51
Hezky sis to napsala tak pojd\' do toho!!!Všechno jde jen když se chce. Asi ti nemusím připomínat, že všechno začíná v hlavě. Držím palce:-))
23. 05. 2014 07:49
Ahoj, při 83 kg to zase nemůže být tak zlé.. jak říkají holky, je to v hlavě.. Myslím, že základ je uvědomit si, co je skutečně důležité a přestat tolik řešit sebe.. když se užíráš tím, jak se sama sobě nelíbíš, je těžké vidět to na čem opravdu záleží.. já když potkám zmalované a vystajlované dvanáctky, které hlasitě kritizují všechny kolem, tak dostávám záchvaty smíchu, protože kde jsou oni? úplně na začátku - jediné, co mají je vzhled - a to je tak hrozně málo.. nemají vzdělání ani zkušenostíi, nemají ani ponětí, jak si ten vzhled udržet, natož co a jak dělat se sebou a lidmi kolem... Podle mě nejde o to sepsat si, co nebudeš dělat.. spíš si sepiš, co budeš dělat. nebudu jíst pečivo moc nefunguje, zkus tam dát místo toho - budu jíst půl kila zeleniny denně a zjistíš, že na milé pečivo prostě už nemáš chuť ani místo :) v tomhle smyslu se dá přepsat většina bodů a získáš tím daleko účinnější seznam ;)
23. 05. 2014 07:14
Takže sis to moc hezky napsala a teď už jen začít něco realizovat.Většinou na sebe máme moc sebekritický pohled a okolí nás takto nevidí.Je dobře,že víš,jaké máš přednosti :-),takže jich více využívej a tím i posílíš svoje sebevědomí. Přeji ti ať se ti daří a už se těším,až připíšeš,jaký jsi udělala pokrok :-).Moc ti držím palce!
23. 05. 2014 07:04
Máš na čem makat. Nejhorší bude, než se ti v hlavě zrodí trocha sebevědomí. Pak už to bude lepší protože víš jak na to. Do toho boje ti mooc držím palce a přeju ať se ti všecko podaří. Hlavně se měj ráda. Jo abych nezapomněla - ten blog jsi napsala skvěle. Hezký den. :-))
23. 05. 2014 06:49
Myslím,že to zvládneš :-) První krok už jsi udělala a teď pokračuj postupně a po kouskách.Vyber si jeden bod z těch vypsaných a piluj :-) Až si to zažiješ,pokračuj dalším. A to bylo,aby se ti to nepovedlo :-) Držím palce :-)
22. 05. 2014 21:50
ahoj nevím kolik vážíš ale věř že i když jsem vážila 155kg jsem se chlapům líbila.Nejde o postavu ale jaká jsi,pokud se umíš smát,,mluvit o čemkoliv ,poradit ,pomoci slovem ,pohlazením a být upřímná tak je to víc než sexy postava a prázdná hlava
22. 05. 2014 21:34
Přeji Ti abys to zvládla a tvoje body si s dovolením vytisknu a budu se taky jimi řídit!!!
22. 05. 2014 21:32
Drahoušku ( nevím, kolik je Ti let, proto si troufám tohle oslovení). Sebevědomí je sviňa, to zná každá z nás. Ale věř mi, není mi 20 a před rokem jsem si připadala, jak prasnice - opravdu! a ještě pořád jsem špekatá:-) . Ale i tak, co se týká chlapů jsem neměla vůbec žádný problém. Ono je to tak, že oni neřeší "Tvou prdel", ale berou ženskou jako celek. Pokud se hrbíš a uhýbáš pohledem, obejdou Tě bez povšimnutí. Je to opravdu jen v hlavě! Podívej se na páry kolem sebe! Proč kolikrát potkáš tlustou usmátou ženskou a vedle ní chlap, jak cumel? Protože ona se netrápí a užívá si život, který je tak krátký, že prožít ho depresema ( vím, že je to těžké) je tak strašně únavné.
Sama mám chlapa o 5 let mladšího, štíhlého a baby se na něj v obchodě smějí .-)), přesto tvrdí, že by mě nevyměnil za nic na světě a má strach, že mu uteču já ! :-))
Tím chci říct, jak jsem už tady mnohokrát psala...narovnej se, uprav se, zamrkej....držím Ti palce, opravdu, nejprve zamakej na tom sebevědomí!!
22. 05. 2014 21:10
To zvládnem ty i já...
22. 05. 2014 21:01
Držím palce! Zvládneš to.
22. 05. 2014 20:58
Skvělý blog, moc se mi líbí tvůj přístup, věřím, že to bude inspirativní i pro mě, sama bych to nenapsala lépe, bohužel nejsem psací typ. Ale u řady bodů jsem se zastavila a říkala si, jak mi mluvíš z duše :-) Taky mám problém s tím mít se ráda, věřit si...mít to zdravé sebevědomí, které z tolika lidí vyzařuje, bez ohledu na to, zda mají nebo nemají nějaké kilčo navíc...:-) Tak třeba to taky dokážeme, každopádně, obě máme asi na čem pracovat. Krásný večer :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři