Sledujte nás:

Datum registrace: 02. 03. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

xlanca

Původní Sebekoučink

24 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 2.9 kg

Získané body

Tento měsíc: 556
Celkem: 7841
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Závazek na cvičení s Jillian od nového roku - prosím o radu

12. 12. 2013

Ahoj STOBáci a STOBačky,
jak víte, někteří jsme se přihlásili do soutěže o to, kdo zhubne nejvíc v pase za předpokladu, že budeme cvičit Body Revolution od Jillian Michaels od začátku nového roku.
Také jsem se do této soutěže přihlásila, ale bohužel mi nastal jeden problém, který zde popíšu a prosím vás o radu, jestli vás napadne nějaké řešení:
Měla jsem v plánu, že kromě Jillian ještě budu chodit na aquaaerobic a na cvičení do sálů jednoho fitka. Tedy - od pondělí do čtvrtka jill + cvičení ve fitku nebo v bazénu, v pátek volno, v sobotu a neděli jill + ještě něco doma.
Jenže: Včera jsem šla k lékaři a ten mi řekl, že mám cvičit max. 1 hodinu denně.
Lekce samotného Body Revolution trvají zhruba 30 min. Aquaaerobic je na 55 min, cvičení v sálech minimálně na 45 min.
A určitě trvám na tom, že chci chodit na nějaká ta cvičení i bazén do fitka, aby to pro mě nebyly vyhozené peníze, protože mám předplacené členství na 12 měsíců.
Samozřejmě mě napadlo, že se tedy asi budu muset z té soutěže odhlásit, protože to prostě nepůjde všechno skloubit tak, abych odcvičila maximálně těch 60 minut denně.
Protože bych se z té soutěže ale odhlásila nerada, přesto se tak nějak "naivně" na vás obracím s prosbou o radu, jestli byste přece jen našli nějaké východisko... ?
Předem vám děkuji za případné návrhy.
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 12. 2013 06:46
Proč by ses musela odhlásit? Tak prostě nebudeš BR cvičit každý den, Možná sis Sašinu výzvu nesprávně vyložila, nejde ve skutečnosti o žádnou soutěž, vyhraná kniha má být jen odměna pro toho, kdo je ochotný pro sebe pravidelně něco dělat. A to ty jsi, jak jsem z tvého blogu vyčetla. Takže pojď do toho s námi a harmonogram si uprav podle svých možností a ve dnech, kdy máš jiné aktivity prostě Jill vynecháš.
19. 12. 2013 21:12
Všeho moc škodí. Ty jsi hodně zhubla a musíš si budovat svalovou hmotu a nesmíš se u tho strhat.. Také si myslím , že tělo by samo zaprotestovalo bolestí a možným úrazem. Stejně tě obdivuji a držím palce.
19. 12. 2013 15:46
Ahoj. Tvůj lékař má pravdu a cvičit dvoufázově je blbost, tělo musí relaxovat, bez toho to nejde a výsledky nebudou, sama na to přijdeš a není to o tom, jestli soutěžíš nebo nesoutěžíš, jde o Tebe samou, jen si srovnat priority. Tak hodně zdaru.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři