Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

zdenula75

Získané body

Tento měsíc: 58
Celkem: 11582
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

zdenula75

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Pořád se v tom plácám

12. 07. 2015

Zdravím vás a přeji krásný slunečný den.
Dnes jsem si naplánovala odpočinkový  den a probírám se svými zápisky  v mém hubnutí tedy nehubnutí a přemýšlím a přemýšlím, kde je chyba, co dělám špatně.
Za 1,5roku se na mě nalepily 4kg tuku,pořád vážím a zapisuji, semaforky skoro pořád zelené.Doma  mám chytrou váhu,pro kontrolu chodím 2x ročně na inBody.Poradkyni nosím jídelníčky,prý vše v naprostém pořádku,jen mi doporučila snížit sacharidy na minimum a navýšit bílkoviny.Ani tohle se mnou nic neudělalo.Několikrát jsem změnila pohyb, hledám, co mně nejvíce vyhovuje,tuk se buď nepohne nebo ještě navýší.
Mám hodně svalové hmoty,méně vody než bych měla mít,ale děsně hodně tuku.
V pátek mně bude končit hubnoucí, tedy nehubnoucí cyklus,tak přemýšlím, co dál.Je to demotivující, však to některé znáte.Záhadou je, že váha lítá a ve finále narůstá.
Přemýšlela jsem, že přes prázdniny zapisovat nebudu,ale už jsem to zkoušela v dubnu,jestli to není také psychika,že se moc hlídám,ale výsledek nebyl žádný.
V poslední době jsem podrážděná, vyčerpaná,prostě nějak bez energie.
Nechci si jen stěžovat,vím, že 63kg není tak hrozná váha, ale já se při ní necítím dobře,připadám si jako nafouklý balón,v pase se valí pneumatika.Ale také vím,že i přes správné zdravé stravování a pohyb plíživě přibírám a nejvíc se bojím, co bude dál.
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 07. 2015 15:48
Holky, já komplexní vyšetření absolvuji každý rok.Vše včetně hormonů mám v normě.Takže tady problém nebude,ale někde je zakopaný pes.Nejhorší je, že všechno poctivě dodržuju a výsledky opačné.Přibírat fakt nechci.Toto je moje nejvyšší váha v životě,ani před porody jsem nevážila 63kg.Určitě se nesmířím s tím, že mi hubnout nepůjde, budu dále bádat a hledat odborné rady.
13. 07. 2015 07:41
JÓ tak to znám moc dobře. Těsně před 50 se začala dělat ta hnusná pneumatika a stále pomaličku narůstá. Na rozdíl od tebe, můj jídelníček určitě není vzorový, i když určitě lepší, než před několika lety, ale stejně mě to štve. Jen doufám, že snad až se nám uklidní ty hormony, teď trošku poblázněné, snad se to zase urovná. Mám sedavé zaměstnání a po práci se snažím nesedět ani chvilku, večer usínám unavená sotva sednu, takže víc pohybu už se stihnout myslím nedá a po víkendu zase o půl kila víc.
12. 07. 2015 23:27
Také doporučuji lékařskou prohlídku - víš, že jsem se na tvůj jídelníček koukala a tam opravdu nevidím problém. A absolutně chápu, jak je to demotivující - když děláš vše správně a nevidíš za sebou výsledky.
12. 07. 2015 18:43
Také mě napadá, aby jsi si nechala udělat kompeltní zdravotní prohlídku, krevní testy a hladinu hormonů. A hlavně ono se na to pořád moc soustředíš a máš to pořád v hlavě a to také nepřidá. Pokud není člověk v pohodě po všech stránkách, tak tělo prostě neposlouchá. Já bych si asi dala udržovák a hlavně zašla na kompletní lékařskou prohlídku, tím rozhodně nic nepokazíš. :-)
12. 07. 2015 17:47
Koukala jsem na tvé starší blogy - asi by to chtělo radu lékaře, tady už asi/určitě "výživář" nestačí. Napadá mi štítná žláza? Hormony? Hladina cukru? Naši podporu určitě máš, možná se ozve některá z lektorek - ale asi bych si nechala pro klid udělat nějaký ten lékařský rozbor.
12. 07. 2015 17:42
Tady je každá rada drahá...spíš bych poprosila o rozbor nějakou odbornici tady ze STOBu.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři