Sledujte nás:

Kategorie potravin

Koroptev průměr (syrová)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 460 kJ
Bílkoviny: 24 g SAFA: 0.5 g
Tuky: 1 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.15 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u koroptve je však obecně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Pokud si vyberete libový kousek, můžete koroptev občas konzumovat. Můžete ji nahradit běžnějšími druhy drůbeže, jako je kuře nebo krůta.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři