Sledujte nás:

Kategorie potravin

Krocan bez kůže průměr (syrový bez kostí)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 500 kJ
Bílkoviny: 22 g SAFA: 1.4 g
Tuky: 3 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.29 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u krocana je poměrně přijatelný. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). U tohoto druhu masa velmi záleží na úpravě a vybraném kusu masa, pokud odstraníte kůži a viditelný tuk a vyberete si libovou část, můžete krocana občas konzumovat.

Náhrada

Krocana můžete nahradit běžnějšími druhy drůbeže, jako je kuře nebo krůta.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři