Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kuřecí křidélka bez kůže (syrová bez kosti)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 530 kJ
Bílkoviny: 22 g SAFA: 1.8 g
Tuky: 4 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.2 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, pokud odstraníte kůži, obsahují křidélka obecně poměrně malé množství tuku. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí křidélka v malém množství konzumovat. Vhodnější jsou však kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři