Sledujte nás:

Kategorie potravin

Vepřová pečeně (syrová)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 550 kJ
Bílkoviny: 22 g SAFA: 2 g
Tuky: 4.5 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.1 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u vepřové pečeně, pokud odstraníte viditelný tuk z povrchu masa, je obecně velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).

Náhrada

Vepřovou pečeně můžete zařadit do jídelníčku, nahradit ji můžete vepřovou panenkou nebo kuřecími či krůtími prsy.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři