Sledujte nás:

Kategorie potravin

Klobása krůtí trvanlivá
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1600 kJ
Bílkoviny: 15 g SAFA: 15.8 g
Tuky: 35 g Cukry: 0.4 g
Sacharidy: 2 g Vláknina: 0 g
Sůl: 2.6 g

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Podíl masa a obsah tuku se může lišit u jednotlivých výrobků. Obecně je však v těchto výrobcích velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje také velké množství soli a řadu přídatných látek. Z těchto důvodů tuto klobásu do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři