Sledujte nás:

Kategorie potravin

Klobása papriková
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 940 kJ
Bílkoviny: 13 g SAFA: 8.1 g
Tuky: 18 g Cukry: 0.4 g
Sacharidy: 2 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 2.7 g

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Podíl masa a obsah tuku se může velmi lišit u jednotlivých výrobků. Zpravidla však bývá v těchto výrobcích poměrně vysoký obsah tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje velké množství soli a řadu přídatných látek. Energetická hodnota tohoto výrobku je poměrně vysoká. Z těchto důvodů klobásu raději do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři