Sledujte nás:

Kategorie potravin

Salám paprikový
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1760 kJ
Bílkoviny: 22 g SAFA: 16.2 g
Tuky: 36 g Cukry: 0.3 g
Sacharidy: 1 g Vláknina: 1 g
Sůl: 2.5 g

Jedná se o trvanlivý fermentovaný salám. Podíl masa a obsah tuku se může lišit u jednotlivých výrobků. Obecně je však v těchto výrobcích velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje také velké množství soli a řadu přídatných látek. Z těchto důvodů tento salám do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři