Sledujte nás:

Kategorie potravin

Sušené maso Jerky hovězí
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1015 kJ
Bílkoviny: 50 g SAFA: 1.6 g
Tuky: 4 g Cukry: 0.1 g
Sacharidy: 1 g Vláknina: 0 g
Sůl: 4 g

Sušené maso je bohatým zdrojem plnohodnotných bílkovin, výhodný je také nízký obsah tuku. Nevýhodou je vysoký obsah soli, v současnosti se již na trhu vyskytuje i výrobek se sníženým obsahem soli. Sušené maso můžete konzumovat i pří redukční dietě, jedno balení obsahuje pouze 250 kJ. Je vhodné ho konzumovat například na cestách místo salámu nebo jako večerní zobání místo chipsů.

Náhrada

Sušené maso Jerky můžete konzumovat v přiměřeném množství i při redukční dietě.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři