Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kapr (syrový)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 530 kJ
Bílkoviny: 18 g SAFA: 1.7 g
Tuky: 6 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.1 g

Jedná se o sladkovodní poměrně tučnou rybu. Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Kapr obsahuje přijatelné množství tuku a můžete ho občas zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Do jídelníčku zařazujte občas i tučnější mořské ryby, které obsahují zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři