Sledujte nás:

Kategorie potravin

Mořský jazyk v rajčatové omáčce
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 560 kJ
Bílkoviny: 14 g SAFA: 1.7 g
Tuky: 6 g Cukry: 3 g
Sacharidy: 6 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.8 g

Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořský jazyk obsahuje málo tuku, většina tuku je v tomto výrobku obsažena v omáčce, u méně kvalitních výrobků se bude pravděpodobně jednat o tuk s horším složením, vybírejte proto kvalitnější výrobky, takové výrobky můžete občas zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Lepší variantou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři