Sledujte nás:

Kategorie potravin

Rybí salát s jogurtem
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 630 kJ
Bílkoviny: 6 g SAFA: 3.4 g
Tuky: 12 g Cukry: 2.8 g
Sacharidy: 4 g Vláknina: 0.4 g
Sůl: 1.5 g

Jedná se o salát z marinovaných sleďů. Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Salát obsahuje majonézu, díky tomu je obsah tuku a energetická hodnota poměrně vysoká, proto salát zařazujte do jídelníčku pouze výjimečně.

Náhrada

Raději si doma připravte vlastní salát, místo majonézy použijte jogurt a přidejte více zeleniny.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři