Sledujte nás:

Kategorie potravin

Sardinky v tomatě
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 530 kJ
Bílkoviny: 13 g SAFA: 1.7 g
Tuky: 6 g Cukry: 2 g
Sacharidy: 4 g Vláknina: 0 g
Sůl: 1 g

Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Tento výrobek obsahuje poměrně malé množství tuku a můžete ho proto občas zařazovat do jídelníčku.

Náhrada

Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři