Sledujte nás:

Kategorie potravin

Zavináče ze sleďů
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 500 kJ
Bílkoviny: 11 g SAFA: 2 g
Tuky: 7 g Cukry: 2.5 g
Sacharidy: 3 g Vláknina: 0 g
Sůl: 2.3 g

Jedná se o sledě zavinuté s nakládanou zeleninou, které se marinují v octovém nálevu. Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Sleď obsahuje poměrně velké množství tuku, jedná se však o tuk s příznivým složením mastných kyselin. V tomto výrobku není přidán žádný další tuk, můžete ho proto zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Tento výrobek můžete občas zařadit do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři