Sledujte nás:

Kategorie potravin

Florian Active bílý a müsli
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 380 kJ
Bílkoviny: 5.3 g SAFA: 1.7 g
Tuky: 2.6 g Cukry: 5.9 g
Sacharidy: 11.5 g Vláknina: 1 g
Sůl: 0.1 g

Jogurty jsou zdrojem dobře stravitelných bílkovin a mléčného tuku. Mléčného cukru (laktózy) obsahují menší množství, část je díky mikroorganismům přeměněna na kyselinu mléčnou. Dále jsou mléčné výrobky zdrojem vitaminů a minerálních látek, nejcennější je obsah dobře využitelného vápníku. Výhodou jogurtů je také přítomnost bakterií, které působí příznivě na střevní mikroflóru. Jedná se o bílý polotučný jogurt s müsli, díky kterým je mírně zvýšen obsah vlákniny. Tento jogurt můžete občas zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Tento jogurt můžete zařazovat do jídelníčku. Ještě vhodnější je přidat si do bílého polotučného či nízkotučného jogurtu místo připravených směsí müsli ovesné vločky s trochou čerstvého ovoce.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři