Sledujte nás:

Kategorie potravin

Jihočeský tvaroh s jogurtem brusinka
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 415 kJ
Bílkoviny: 6.8 g SAFA: 0.8 g
Tuky: 1.2 g Cukry: 14.7 g
Sacharidy: 14.7 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 0.07 g

Jedná se o tvarohový dezert s bílým jogurtem. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje malé množství tuku, má však poměrně vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh nebo jogurt s trochou čerstvého ovoce.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři