Sledujte nás:

Kategorie potravin

Milko tvaroh lahodný vanilkový
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 501 kJ
Bílkoviny: 7 g SAFA: 1.3 g
Tuky: 2.5 g Cukry: 13.5 g
Sacharidy: 17 g Vláknina: 2 g
Sůl: 0.08 g

Jedná se o ochucený tvaroh. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje malé množství tuku a je obohacený o vlákninu, má však poměrně vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou kakaa nebo čerstvého ovoce.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři