Sledujte nás:

Kategorie potravin

Paula + tvaroh + smetana
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 630 kJ
Bílkoviny: 6.3 g SAFA: 3.3 g
Tuky: 5.2 g Cukry: 18 g
Sacharidy: 20 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 0.14 g

Jedná se dezert z tvarohu, syrovátky, smetany, cukru, škrobu a dalších přísad. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje poměrně přijatelné množství tuku, má však vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce nebo kakaa.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři