Sledujte nás:

Kategorie potravin

Riso vanilka mléčná rýže
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 435 kJ
Bílkoviny: 3.3 g SAFA: 1.6 g
Tuky: 2.5 g Cukry: 11 g
Sacharidy: 16.8 g Vláknina: 0.1 g
Sůl: 0.26 g

Tento výrobek se skládá z mléka, podmáslí, rýže, cukru a dalších přísad. Obsah tuku je nízký, nevýhodou je však velmi vysoký obsah cukru a oproti jiným mléčným výrobkům také vyšší glykemický index a nepřítomnost přiznivých kultur. Proto tento výrobek do jídelníčku raději ve větším množství pravidelně nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější jsou jiné mléčné výrobky, například jogurty nebo tvarohy, které obsahují méně cukru, mají nižší glykemický index a obsahují přiznivé kultury.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři