Sledujte nás:

Kategorie potravin

Knäckebrot multigrain (Racio)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1666 kJ
Bílkoviny: 10.5 g SAFA: 0.5 g
Tuky: 4.6 g Cukry: 4.9 g
Sacharidy: 76 g Vláknina: 8.1 g
Sůl: 1.9 g

Jedná se o výrobek z žitné mouky, pšeničné mouky, celozrnné žitné mouky, rostlinného oleje, sezamu a dalších přísad. Je především zdrojem sacharidů a menšího množství neplnohodnotných bílkovin, obsah tuku je vyšší, jedná se však o tuk s vhodným složením. Obsah vlákniny je velmi vysoký, výhodou je také nižší glykemický index. Energetická hodnota na 100 g je poměrně vysoká, extrudované výrobky jsou však velmi lehké a jeden plátek má ve výsledku energetickou hodnotu nízkou. Knäckebrot můžete v přiměřeném množství konzumovat i při redukční dietě, vždy ho však doplňte nějakým zdrojem bílkovin a zeleninou.

Náhrada

Knäckebrot můžete v přiměřeném množství konzumovat, nahradit ho můžete běžným celozrnným pečivem.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři