Sledujte nás:

Kategorie potravin

Acerola
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 130 kJ
Bílkoviny: 0 g SAFA: 0 g
Tuky: 0 g Cukry: 4.8 g
Sacharidy: 8 g Vláknina: 1 g
Sůl: 0.02 g

Jedná se o tropické ovoce podobné třešním. Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Acerola je velmi bohatým zdrojem vitaminu C a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Obsahuje poměrně málo cukru a má nižší energetickou hodnotu, můžete ji proto pro zpestření jídelníčku občas konzumovat.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři