Sledujte nás:

Kategorie potravin

Rýže červená (v suchém stavu)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1510 kJ
Bílkoviny: 7.4 g SAFA: 0.7 g
Tuky: 2.4 g Cukry: 0.8 g
Sacharidy: 77.7 g Vláknina: 2.8 g
Sůl: 0.03 g

Hlavní složkou rýže je škrob, dále obsahuje malé množství bílkovin a ostatních živin obsahuje jen malá množství. Tento druh rýže má nižší glykemický index, lze ji proto do jídelníčku v přiměřeném množství zařadit.

Náhrada

Rýži lze zařadit do jídelníčku, při redukci hmotnosti si hlídejte množství a část přílohy nahraďte zeleninou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři