Sledujte nás:

Kategorie potravin

Langoš - průměr
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1400 kJ
Bílkoviny: 7 g SAFA: 6 g
Tuky: 15 g Cukry: 2.5 g
Sacharidy: 42 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 1.2 g

Langoš obsahuje vysoké množství tuku, často je navíc ve stáncích rychlého občerstvení smažen v přepalovaném tuku, který obsahuje negativně působící látky. Energetická hodnota langoše je velmi vysoká a jeho konzumace nám nepřinese kromě spousty energie ve formě tuku a škrobu téměř nic příznivého.

Náhrada

Langoš se bohužel bez tuku připravit nedá, proto se mu raději úplně vyhněte. Nahradit ho můžete například bramborákem pečeným na sucho na teflonové pánvi.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři