Sledujte nás:

Kategorie potravin

Barevný fazolový salát
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 630 kJ
Bílkoviny: 5 g SAFA: 1.2 g
Tuky: 6 g Cukry: 4.5 g
Sacharidy: 18 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.8 g

Ingredience: 65 g uvařených bílých a tmavých fazolí, 12 g cibule, 8 g žluté papriky, 7 g červené papriky, 2 g citronu, 5 g oleje, cukr, sůl, pepř mletý Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát je zdrojem bílkovin a řady cenných látek (vlákniny, vitaminů, minerálních látek), obsažený tuk má příznivé složení a glykemický index pokrmu je nízký.

Náhrada

V kombinaci s celozrnným pečivem můžete tento salát zařadit do jídelníčku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři