Sledujte nás:

Kategorie potravin

Čočkový salát
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 620 kJ
Bílkoviny: 6 g SAFA: 1 g
Tuky: 5 g Cukry: 4.5 g
Sacharidy: 18 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.8 g

Ingredience: 40 g uvařené čočky, 16 g bílého zelí, 12 g sterilované papriky, 15 g sterilované kukuřice, 6 g cibule, 5 g oleje, 2 g sójové omáčky, ocet, cukr, sůl, pepř Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát je zdrojem bílkovin a řady cenných látek (vlákniny, vitaminů, minerálních látek), obsažený tuk má příznivé složení a glykemický index pokrmu je nízký.

Náhrada

V kombinaci s celozrnným pečivem můžete tento salát zařadit do jídelníčku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři