Sledujte nás:

Kategorie potravin

Vajíčkový salát
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 670 kJ
Bílkoviny: 5 g SAFA: 2.4 g
Tuky: 12 g Cukry: 1.8 g
Sacharidy: 7 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.8 g

Ingredience: 36 g vařených vajec, 18 g brambor, 16 g sterilovaných okurek, 6 g cibule, 16 g majonézy, 6 g hořčice, ocet, mletý pepř, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát obsahuje poměrně velké množství tuku a méně bílkovin, výjimečně ho můžete zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Volte raději saláty s nižším obsahem tuku a vyšším zastoupením bílkovin, vhodnější je například tuňákový nebo šunkový salát. Pokud si připravujete salát doma, použijte místo majonézy bílý jogurt a přidejte více zeleniny.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři