Sledujte nás:

Kategorie potravin

Játrová pěna
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 2130 kJ
Bílkoviny: 7 g SAFA: 26 g
Tuky: 52 g Cukry: 0.8 g
Sacharidy: 1 g Vláknina: 0.3 g
Sůl: 1.6 g

Ingredience: 60 g játrové paštiky, 30 g másla, 12 g smetany, mletý pepř, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tato pomazánka obsahuje velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o živočišný tuk s nepříznivým složením mastných kyselin. Tato pomazánka je svým složením naprosto nevhodná a do jídelníčku ji proto nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější jsou pomazánky s nižším obsahem tuku, např. tvarohové nebo rybí, do kterých není přidáno máslo.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři