Sledujte nás:

Kategorie potravin

Bábovka Dr. Oetker (hotový pokrm)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1270 kJ
Bílkoviny: 4 g SAFA: 1.2 g
Tuky: 11.8 g Cukry: 18.2 g
Sacharidy: 45 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.58 g

Popis potraviny se připravuje.

Náhrada

Jemné pečivo obecně slouží především jako zdroj energie a nepřináší mnoho cenných látek, proto se snažte jeho konzumaci omezovat. I jemné pečivo je však možné připravit ve zdravější podobě, při pečení používejte co nejméně tuku a cukru, snažte se přidat nějaký zdroj bílkovin (tvaroh, jogurt, kefír, šmakoun) a používat celozrnnou mouku. Vhodné je také část mouky nahradit rezistentním škrobem, čímž se sníží energetická hodnota a glykemický index pokrmu.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři