Sledujte nás:

Kategorie potravin

Zelí bílé kysané ve slaném nálevu
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 90 kJ
Bílkoviny: 1 g SAFA: 0 g
Tuky: 0.2 g Cukry: 2 g
Sacharidy: 3.5 g Vláknina: 2.5 g
Sůl: 1 g

Kysané zelí je bohatým zdrojem vitaminu C, K a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Energetická hodnota je velmi nízká, můžete proto kysané zelí zařadit v přiměřeném množství do jídelníčku, pozor však na přílišné přislazování při jeho přípravě.

Náhrada

Kysané zelí můžete zařazovat do jídelníčku, střídejte ho však se zeleninou čerstvou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři