Sledujte nás:

Kategorie potravin

Fazole červené v rajské omáčce
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 440 kJ
Bílkoviny: 4.7 g SAFA: 0.3 g
Tuky: 2.9 g Cukry: 6.2 g
Sacharidy: 12.1 g Vláknina: 6.1 g
Sůl: 0.6 g

Luštěniny jsou dobrým zdrojem bílkovin, vitaminů (zejména skupiny B) a vlákniny. Výhodou je také nízký glykemický index. Díky rajské omáčce obsahuje tento výrobek mírně vyšší množství cukru, energetická hodnota je však přijatelná, v přiměřeném množství je tedy vhodné ho zařazovat do jídelníčku. Výhodou sterilovaných fazolí je velmi rychlá příprava.

Náhrada

Fazole je vhodné zařazovat do jídelníčku, při redukci hmotnosti nekonzumujte velké množství a část nahraďte zeleninou. Fazole můžete nahradit jinými luštěninami, které mají velmi podobné složení.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři