Sledujte nás:

Kategorie potravin

Horká čokoláda rozpustná směs (v suchém stavu)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1730 kJ
Bílkoviny: 6 g SAFA: 4 g
Tuky: 7 g Cukry: 72 g
Sacharidy: 80 g Vláknina: 6 g
Sůl: 1.3 g

Směsi pro přípravu horké čokolády obsahují většinou cukr, kakaový prášek, sušené mléko, ztužený tuk a řadu přídatných látek. Složení není příliš vhodné z důvodu vysokého obsahu cukru a tuku s nevhodným složením mastných kyselin. Raději tento nápoj nekonzumujte.

Náhrada

Místo čokolády si dejte raději čaj např. s čokoládovou příchutí, který si můžete osladit nízkokalorickým nebo nekalorickým sladidlem.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři