Sledujte nás:

Kategorie potravin

Sójové párky jemné Lunter
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 757 kJ
Bílkoviny: 17.8 g SAFA: 0.6 g
Tuky: 8.9 g Cukry: 0.6 g
Sacharidy: 6.8 g Vláknina: 2 g
Sůl: 1.5 g

Jedná se o výrobek ze soji s vysokým obsahem bílkovin a poměrně nízkým obsahem tuku. Tento výrobek můžete občas zařazovat do jídelníčku. Sójové výrobky nemohou sloužit jako plnohodnotná náhrada masa, bílkoviny sóji nejsou plnohodnotné a nevýhodou je také horší využitelnost minerálních látek a nepřítomnost některých vitaminů (zejména B12 a D). Naopak výhodou těchto výrobků je nepřítomnost živočišného tuku a cholesterolu a přítomnost vlákniny a dalších prospěšných látek. Tyto výrobky tedy lze zařazovat do jídelníčku, je však vhodné je doplnit i živočišnými produkty.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři