Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

lehké zákysové řezy

Zpět
  • Autor: ANCINKA
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 24.00

Ingredience

Dochucovadla:

jedlá soda 1,5 kávové lžičky, perníkové koření, na promazání povidla, zdobit můžeme ořechy . Povidla a ořechy nejsou započítány ve výživových hodnotách .

Energetická hodnota celkem: 16330 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 516, SAFA (g): 70, Cukry (g): 162, Vláknina (g): 52, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Smícháme všechny suché suroviny. Šmakouna nalámeme a rozmixuje tyč. mixerem s acidofilním mlékem a přidáme k mouce. Celozrnná mouka více saje, proto v případě potřeby těsto doředíme vodou, aby šlo dobře vylít a rozetřít po plechu vyloženém pečícím papírem. Pečeme cca 25 min na 175.st C. Zkoušíme špejlí.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři