Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bluedino Gouda 45% | 100 |
Gran Moravia | 30 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 400 |
Lečo zeleninové sterilované | 400 |
Těstoviny celozrnné uvařené (nesolené) | 300 |
Dochucovadla:
bylinky, sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 7640 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1910 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 21.8, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Vařené těstoviny smícháme s lečem a tuňákem bez oleje, dáme do pekáčku a zasypeme sýrem, Zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.