Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuře Stroganof

Zpět
  • Autor: flamenca
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2110 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

kuřecí ňadro překrojíme podélně na dva proužky a ty příčně na tenké plátečky. na pánev na ramu vhodíme nakrájenou cibulku (možno i jarní kvůli barvě), hned za ní plátky kuřete. až je maso opečené, přihodíme houby nakrájené na plátky (ne úplně tenké) a dusíme do hotova - tuku moc není, tak kdyby bylo potřeba, je možno podlévat průběžně po lžících vodou - jen tolik, aby se nám to nepálilo, ale ani neplavalo. na poslední chvíli okořeníme, osolíme, přidáme plátečky kyselé okurky a podlejeme smetanou - ta až teď, jinak by se nám vypařila :-( podáváme s rýží. dobrou chuť! :-)

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 02. 2013 11:48
poblila jsem se z toho
04. 02. 2013 14:35
Mnam, tohle miluju, asi to dnes uvarim:-)

Naši partneři