Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Čočkový salát s červenou řepou a sýrem Feta

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 10
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2809 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 12, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1405 kJ

Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Předvařenou červenou řepu nakrájíme na kostičky a smícháme se sterilovanou čočkou (případně můžeme využít uvařenou čočku) a omytým polníčkem. Zakápneme olivovým olejem a přidáme sýr feta a slunečnicová semínka.

Fotografie

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 04. 2018 11:34
Vyzkouším
17. 04. 2018 20:48
ukuchtila,snědla a mohu doporučit. Je výborný.
17. 04. 2018 09:41
V lednici mám zbytek uvařené řepy a přemýšlela jsem, co sní, aby to zas nebyl boršč. Tak vyzkouším.
16. 04. 2018 22:54
zítra koupím feta sýr a vyzkouším...
16. 04. 2018 18:55
určitě vyzkouším ...
16. 04. 2018 16:41
VYZKOUŠÍM....
16. 04. 2018 14:33
vůbec netuším jak chutná sýr feta. Ale co, všechno je jednou poprvé, tak vyzkoušíme.
16. 04. 2018 07:05
podobného si dělávám :-).
16. 04. 2018 05:46
Tuto variantu neznám, ale vyzkoušm.

Naši partneři